Actualitat

10 jul 2018

Fischer

Volem agrair el suport i la confiança de Fischer que, des de fa molts anys, ens confia la seva imatge coorporativa.

23 jun 2018

BONA REVETLLA DE SANT JOAN!

La nit més màgica de l’any està a punt d’arribar! Celebrem el solstici d’estiu. Aquesta nit, la més curta de l’any, no hi podran faltar fogueres ni petards ni la coca de Sant Joan. En una plaça o a qualsevol carrer de cada poble o ciutat, les flames d’una foguera conviden a gaudir de la festa, tot fent esclatar traques, trons, fonts de colors i tot tipus de pirotècnia al seu voltant.

04 mai 2018

PROGRAMA FIRA DEL VI 2018

Quines ganes teníem que arribés aquest dia!, volem anunciar-te que ja ho tenim tot preparat per la Fira del vi de Falset 2018.

23 abr 2018

LA LLEGENDA DE SANT JORDI

Diu la llegenda que per les terres del Priorat hi vivia un Drac ferotge que tenia aterrida a tota la població de la comarca. El drac terrible portava anys devorant persones i remats sencers  de bestiar i ningú podia viure tranquil. Un dia el rei va decidir buscar una solució al problema: per poder portar una vida normal havien d’aconseguir que el drac no tingués gana i per això es va  decidir que cada dia oferirien a la bèstia una persona escollida a l’atzar i així la resta dels vilatans podrien viure  tranquils, almenys per aquella jornada.

La sort va voler que la primera víctima en sacrifici fos la filla del rei. La jove i bella princesa va entrar en desconsol, però també tot el poble que l’estimava i l’adorava i que varen demanar clemència al pare de la noia. Però el rei, fidel a les seves decisions, va acceptar el que l’atzar havia marcat i amb tota la seva pena va enviar a la seva estimada filla cap a la cova del drac, per al seu sacrifici.

Però de sobte, muntat en un cavall blanc, va aparèixer un cavaller. El seu nom era Jordi i venia a salvar a la Princesa i a tota la població. Va lluitar de la manera més heroica i valenta contra el drac i, finalment, va aconseguir travessar-lo amb la seva llarga llança. D’aquesta manera el cavaller no només va vèncer al drac, alliberant a tota la població d’aquell horror, sinó que també va salvar a la princesa d’una mort segura.

El rei, agraït, va oferir-li a la seva gentil filla en matrimoni, però el cavaller no va voler acceptar aquell honor. Va agafar el seu cavall blanc i va marxar.

Al cap d’uns dies, allà on el cavaller havia matat al drac, hi va néixer un roser de flors vermelles, com la sang del drac vençut.

22 abr 2018

Restaurant Quinoa

Segurament mai no podré agrair prou la vostra confiança. Restaurant Quinoa

22 abr 2018

18è Tast de Blancs

Més de quaranta cellers se citen el divendres 4 de maig (19h, Àbsis del Castell de Falset) per presentar els seus vins blancs al 18è Tast de Blancs, tast que organitzen les enoteques Aguiló Vinateria i Vins i Olis del Priorat. El Tast de Blancs és un dels actes més esperats de la Fira del Vi de Falset i, en certa manera, suposa el tret de sortida d’un llarg cap de setmana de tastos. El gruix de cellers participants correspon a la DOQ Priorat i a la DO Montsant, tot i que també hi participen cellers convidats, i s’habilita una taula de tast amb nombrosos vins blancs d’arreu del món.

28 mar 2018

La Fira del Vi de Falset

La Fira del Vi de Falset (Mostra dels vins de la DOQ Priorat i la DO Montsant) ja compta amb imatge i cartell per a l’edició que se celebrarà del divendres 4 al diumenge 6 de maig i que torna a comptar amb un estol d’actes en pobles de tota la comarca. En la línia dels darrers anys, la Fira del Vi de Falset es tornarà a caracteritzar per habilitar un seguit d’espais que acolliran tastos i activitats paral·leles adreçats als amants del vi i per una clara aposta per actes pensats per a un públic professional.

23 mar 2018

Vols que la teva estada a la Fira del Vi sigui un gran èxit ?

Vols que la teva estada a la Fira del Vi sigui un gran èxit ?

Amb Arts Gràfiques Octavi hi podràs estar present amb tot tipus de material i suport visual:

Samarretes personalitzades
Rotolació
Vinils
Roll-ups
Tríptics, targetes
i tot el que tu vulguis...

Bona Fira a tothom !!!

22 mar 2018

TASTA PORRERA 2018

La propera edició del Tasta Porrera tindrà lloc el dissabte 24 de març a la plaça Catalunya de Porrera. A partir de les onze del matí fins a quarts de tres de la tarda, tast de tots els cellers de Porrera, mostra de cuina local i servei de càtering a càrrec del restaurant Quinoa de Falset, a més de música en viu.

ORGANITZA 
Cellers de Porrera

07 feb 2018

Teatre l'Artesana - Ja han passat 15 anys

Sembla com si fos ahir, aquell mes de març de 2003, quan reobríem les portes del nostre Teatre l’Artesana. I vet aquí que ja han passat 15 anys des que, de nou, els falsetans i falsetanes hem pogut gaudir d’un nou equipament destinat a teatre, dansa, concerts, cinema, conferències, actes de diferent índole cultural. I és que ja ho dèiem el dia de la inauguració: “No volem que sigui un equipament per veure només des de fora i que estigui inactiu en el seu interior. Volem que sigui un espai viu i dinàmic al servei de Falset i que esdevingui un altre cop un símbol de la nostra comunitat. 

05 feb 2018

Falset - Carnaval 2018

Diu la canço:

ARA ARRIBA EN CARNESTOLTES,
TOTS SORTIM A PASSEJAR,
ENS POSEM UNA DISFRESSA
PER SALTAR, CANTAR I BALLAR.
TIRO-LIRO, TIRO-LIRO
TIRO-LIRO TIRO-LÀ
QUAN ARRIBA EN CARNESTOLTES
TOTS SORTIM A PASSEJAR.


El proper disbte dia 10 de febrer, arriba el Rei Carnestoltes i comença la festa i la disbauxa per tota la ciutat.
Falset no en serà una excepció, Podeu consultar els actes de Carnestoltes a la web de l'Ajuntament. Bona festa!

26 gen 2018

Cartells polipropilè per exterior

Aurum Assessors - Cartells de polipropilè per exteriors.
http://aurumassessors.com/es/
 

16 mar 2020
 

Vinils per remoure la consciència pel Covid-19.

Vinils per remoure la…

21 abr 2020
 

Oferta vinil de terra - COVID19

Benvolguts/des:
En primer…

Av. de Reus, 16 · 43730 Falset T. 977 83 02 08 · F. 977 83 05 92 · Sant Joan, 2 3r 2a · 43201 Reus info@agoctavi.com · www.agoctavi.com · Avís legal