Actualitat

20 jul 2017

Aquí teniu el procés impressió d’un roll up.

Avui dia, fa la sensació que el que es feia servir abans ja ha perdut valor, i encara que en certa mesura és veritat, pel fort impacte d’internet, encara existeixen estratègies del passat que segueixen funcionant i molt bé com és el cas dels roll ups.
Els roll ups funcionen molt bé perquè utilitzant el neuromarketing, és a dir, que en base a les experiències que hagi tingut les persones en un lloc en concret i amb la presència del nom de la marca en qüestió, pot determinar que vulgui contractar els seus serveis o comprar els seus productes perquè té un bon record o ha tingut simplement una bona sensació.
Aquí teniu el procés impressió d’un roll up.

11 jul 2017

Equipació de socorristes de la piscina municipal de Falset

El vinil és un material plàstic en forma de lamina termoadhesiva que es fabrica amb diferents acabats segons l'efecte que es pretén obtenir. En impressió tèxtil, distingim entre 2 tipus de vinils bàsicament, els de tall i els d'impressió i tall.

Si vols rebre un pressupost sense compromís de peces personalitzades en vinil pots escriure al nostre formulari.

10 jul 2017

Per molt que vulguis ja no et pots perdre a Falset

Col.locació de cartells informatius a Falset.

Si vols més informació no dubtis a consultar-nos 

09 jul 2017

Sun Air One energy ja té el seu

Moltes vegades ho haureu vist, en presentacions, esdeveniments, fires ... t'ho presentem, el seu nom és roll-up, és un expositor portàtil i enrotllable. És un element ideal per publicitar la teva empresa o negoci.
Fàcil de transportar, no ocupa pràcticament espai.
Segur perquè la impressió va protegida dins de la base.
Lleuger, amb prou feines pesa aproximadament 2 kg depenent de l'ample i del model.
Còmode a recollir-se i fàcil de transportar.

Si vols més informació no dubtis a consultar-nos: PRESSUPOST DE ROLL UP
 

05 jul 2017

BONES VACANCES ! ! !

Després d’un any molt intens, amb molts cartells, revistes, targetes…. en definitiva amb molta tinta, ens prenem uns dies de vacances, per recarregar forces i energies.
Ens retrobarem amb vosaltres el proper dilluns 28 d’agost.
Gràcies i bon estiu!!!

12 jun 2017

Centre veterinari Dr. Bones de Móra d'Ebre

Al centre veterinari Dr. Bones de Móra d'Ebre estimem els animals, ja siguin periquitos, lloros, canaris, gats, gossos, o qualsevol mascota, i per això tenim cura de les teves mascotes

09 mai 2017

Fira del Vi 2017

Més de 37.000 degustacions servides al llarg del cap de setmana.

Ens retrobem el proper any en la 23a edició amb els vins i cellers de Priorat i Montsant.

04 mai 2017

Nat

Nat productes de forn SL, és un obrador dedicat a fer brioixeria sense al·lergens, amb l'única excepció del gluten. Té dues línies de productes: la convencional i la ecològica.
http://natsl.com/

03 abr 2017

Aquest any celebrem 3 dies de Fira !

Vols que la teva estada a la Fira del Vi sigui un gran èxit ?

Amb Arts Gràfiques Octavi hi podràs estar present amb tot tipus de material i suport visual:

Samarretes personalitzades
Rotolació
Vinils
Roll-ups
Tríptics, targetes
i tot el que tu vulguis...

Bona Fira a tothom !!!

24 mar 2017

2017 “Any del vermut”

L’Ajuntament i la Cooperativa Falset-Marçà signen un conveni de col·laboració per promocionar el prestigiós vermut local

L’Ajuntament de Falset i la Cooperativa Falset-Marçà han arribat a un acord per promocionar el vermut de Falset al llarg d’aquest any 2017. Falset compta amb una llarga tradició d’elaboració de vermuts, que actualment manté en peu la cooperativa local i que té el seu misteri en el centenar d’herbes aromàtiques amb què es macerem els vins.

El conveni de col·laboració el van signar ahir l’alcalde de Falset, Jaume Domènech, i el president de la Cooperativa Falset-Marçà, Ricard Rull. L’acord preveu diverses accions comercials i de divulgació tant en la localitat com fora d’ella, alhora que el municipi declara el 2017: “L’any del vermut”.

L’alcalde de Falset, Jaume Domènech, considera que “el de Falset sempre ha estat un vermut molt ben valorat en el mercat, i del que es tracta és de donar-li una nova empenta i situar-lo com un actiu important del municipi ara que es parla dels vermuts a tothora i a tot arreu”.

23 mar 2017
12 mar 2017

Bar-Restaurant STOP

Bar-Restaurant STOP

16 mar 2020
 

Vinils per remoure la consciència pel Covid-19.

Vinils per remoure la…

21 abr 2020
 

Oferta vinil de terra - COVID19

Benvolguts/des:
En primer…

Av. de Reus, 16 · 43730 Falset T. 977 83 02 08 · F. 977 83 05 92 · Sant Joan, 2 3r 2a · 43201 Reus info@agoctavi.com · www.agoctavi.com · Avís legal