Actualitat

04 gen 2018

NIT DE REIS

A la Nit de Reis tots posarem les sabates, galetes i aigua al balcó,  perquè els Reis d’Orient sàpiguen quants som a casa. 

I anirem a dormir ben d’hora, amb els nervis a la panxa. És sens dubte la nit més emocionant i màgica de l’any pels petits de casa.

Des de Arts Gràfiques Octavi SA us desitgem una fantàstica nit de reis!

No deixeu mai de somiar i que tots els vostres somnis es facin realitat!

21 des 2017

Bones festes i feliç 2018

Que els vostres somnis es facin realitat. 

22 nov 2017

Lona de gran format - Dia internacional per a eliminació de la violència envers les dones

L’INS Priorat acollirà aquest divendres 24 de novembre, a partir de les 11:40h, l’acte institucional en motiu del Dia internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones, acte que organitzen conjuntament el Servei d’Informació i Atenció a la Dona (SIAD) i l’Oficina Jove del Consell Comarcal del Priorat.

13 nov 2017

Rotul per estanc

Rotul per estanc de Falset.

09 nov 2017

Caminadors de Falset

Bonica sortida dels caminadors de Falset, aquest any Puigcerdà.
I també estrenem samarretes !!!

19 oct 2017

Placa metacrilat.

Allotjament turístic a Falset. Placa metacrilat. 
Espígol Priorat
L'allotjament pels viatgers d'experiències al Priorat
http://espigolpriorat.com/ca/inici

17 oct 2017

Idees per aquest Nadal

M’encanta el Nadal i pensar en el detall d’empresa, de la feina, el detall pels clients, i pels proveïdors, els detall “perquè sí”, un detall personalitzat i especials… un detall nostre que dona les gracies.

02 oct 2017

ATURADA GENERAL

DEMÀ 3 D'OCTUBRE ARTS GRÀFIQUES OCTAVI ROMANDRÀ TANCADA PER ATURADA GENERAL

18 ago 2017

​#TotsContraElTerrorisme


#TotsSomCambrils
#TotsSomBarcelona

03 ago 2017

Terroir al Límit

Terroir al Límit és un celler format inicialment per dos amics: l’Eben Sadie, de Sud-àfrica, on ell també hi produeix vi, i en Dominik Huber, alemany. Posteriorment participa i s’afegeix al projecte en Jaume Sabaté.

La filosofia del celler es basa en la producció de vins amb caràcter que ens mostren subtilment d’una manera elegant i fresca el terroir únic del Priorat.

http://www.terroir-al-limit.com/

03 ago 2017

Falset celebra la seva Festa Major

Al voltant del 15 d'agost, Falset celebra la seva Festa Major, que sempre s’inicia amb una cercavila i una espectacular tupinada (pòlvora posada en tupins) d’un gran atractiu i on hi participen una infinitat d’elements festius emmig de l’entusiasme popular.

20 jul 2017

Aquí teniu el procés impressió d’un roll up.

Avui dia, fa la sensació que el que es feia servir abans ja ha perdut valor, i encara que en certa mesura és veritat, pel fort impacte d’internet, encara existeixen estratègies del passat que segueixen funcionant i molt bé com és el cas dels roll ups.
Els roll ups funcionen molt bé perquè utilitzant el neuromarketing, és a dir, que en base a les experiències que hagi tingut les persones en un lloc en concret i amb la presència del nom de la marca en qüestió, pot determinar que vulgui contractar els seus serveis o comprar els seus productes perquè té un bon record o ha tingut simplement una bona sensació.
Aquí teniu el procés impressió d’un roll up.

16 mar 2020
 

Vinils per remoure la consciència pel Covid-19.

Vinils per remoure la…

21 abr 2020
 

Oferta vinil de terra - COVID19

Benvolguts/des:
En primer…

Av. de Reus, 16 · 43730 Falset T. 977 83 02 08 · F. 977 83 05 92 · Sant Joan, 2 3r 2a · 43201 Reus info@agoctavi.com · www.agoctavi.com · Avís legal